AnaSayfa | Haber | Makale | Sinema | Kitap | Şiir | Fıkra | Hikaye | Sohbet | Radyo | Burçlar | Forum | Sağlık | Duvar | Yemek tarifi
  Gold Üyelik Turkish English German French  
İçinizdeki Ses! Gabile.com   aaa:[izmir] izmirdekı guzel pasıflerın msjlarını beklıyorumm .     |     YAKISIKLI_CAN_:[istanbul] günaydin istanbul bayrampasa ve yakınları.     |     asik_olmak:[istanbul] sesimi duyan v armı?.     |     erkeksiP32:[istanbul] Herkese merhabalar.. Istanbulda,yeri olan ciddi olgun aktif yok mu? :)).     |     aaa:[izmir] izmrden cıddı pasıfler nerdesınız askımı arıyorumm .     |     jocuk_o22:[istanbul] sevgiye ihtiyac duyan gercek sevebilen boyutsuz bir ask yasamak istiyen bir sevgiyim.     |     asik_olmak:[istanbul] aranızda sesimi duyan varmı ? istanbul uyuma artık duy sesimi........     |     sonysony:[istanbul] aaaa puan nerede benim vermnemissin ama.     |     oktayank100:[ankara] iyi haftalar, iyi eğlenceler...profilimle ilgilenenleri bekliyorum....     |     jocuk_o22:[istanbul] UMUT: GERCEK ASK VARMI ASKIM DEYEBİLECEGİM BİRİ.     |     placeboy88:[eskisehir] yakışıklı mı görmek istiyorsun TIKLA TANIŞ!!.     |     gozum:[istanbul] sevgı ve saygılar arkdaslar p agrlıklılar beklıyorum.     |     _A_D_A_L_I_:[istanbul] MESAFELER ÖNEM TAŞIMAZ BENİM İÇİN.!.YETER Kİ BEN ONU BULMUŞ OLAYIM.GİDERİM.DAVET EDİP,KONUKTA EDERİM.     |     CANSUCANSU:[istanbul] CANIM SIKILIYOOOOOOOOOOO.     |     DON:[istanbul] GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR EEEEEEEEE GÜLE DOKUNURKEN MUTLAKA DİKENİ BATAR.....SAYGILAR DON.........     |     cakkidi_20_a:[istanbul] arkadaslar sitenin oyun bölümünü denedizmi? güzel arkadaşlıklar kurula bilir SEVGİLER _- ÇaKkİdİ -_.     |     avukatm:[istanbul] profilimi okuyun bekliyorum herşeye varım:).     |     qualityonly:[izmir] yeni resimlerimi görücüye çıkarttım.tıklayın ve bakın.öptüm kojamn herkesiii.     |     asik_olmak:[istanbul] sesimi duyan yokmu??.     |     GULGUZELI:[istanbul] SLM İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA ŞİŞLİ CİVARI AKTİF ve AP VARSA TANIŞABİLİRİZ ,,,,,,,,,,,,MSJ BELKİYORUM,,.     |    
Login
Rumuz:
Şifre:
Şifremi Unuttum

Şu an Online 828 Üye var



Hızlı Ara | Detaylı Ara | Özel Ara | Buluştur | Yeni Üyeler | Popüler 100
FATIH ÜREK KIRKPINAR AGALIGINA TALIP OLDU!

Escinseller Kirkpinar'a geliyor!
Edirne Belediye Baskani Hamdi Sedefçi, 644. Tarihi Kirkpinar Yagli Güresleri etkinliklerini ulusal kanallarda yayinlatmak ve Kirkpinar'a uluslar arasi boyut kazandirmak için, her yil Kirkpinar'a gelmek istediklerini belirten "gay"leri Kirkpina'a davet ettigini açikladi. Kirkpinar etkinliklerini dünyaya duyurmak için Sumocularin da gelmesini istedigini kaydeden Sedefçi, sanatçi Fatih Ürek'in önümüzdeki günlerde Edirne'ye gelerek Kirkpinar Er Meydani'nda 645. Kirkpinar Agalik adayligini açiklayacagini söyledi.

Er Meydaninin isiklandirma sisteminin en kisa zamanda tamamlanacagini belirten Sedefçi, "Bundan sonra güresleri kavurucu sicaklarin altinda yaptirmayacagiz. Il disindan güresleri izlemeye gelen misafirler gündüz yapilan güresleri izlemekten her tarafi tarih kokan kentimizi gezmeye firsat bulamiyorlar. Biz de Edirne Belediyesi olarak il disindan gelen turistlerin gündüz kenti gezip görmeleri için güresleri gece yapmayi uygun bulduk. Bu projemize Güres Federasyonu yetkilileri de uygun buldu. Ayrica Eylül ayinda Uluslararasi Yagli Güres müsabakasi düzenleyecegiz."dedi.

Belediye Baskani Hamdi Sedefçi, Sumo güresçilerinin Kikrpinar'da gösteri güresi yapmalari için Japon Güres Federasyonu'na resmi teklifte bulunduklarini söyledi. Yapilan teklife Japon Güres Federasyonu'nun su ana kadar olumlu bir cevap vermediklerini belirten Sedefçi, "Biz onlardan gelen talep dogrultusunda resmi teklifimizi yaptik. Suana kadar ne olumlu nede olumsuz bir cevap alamadik. Tahmin ediyoruz ki; Japon Güres Federasyonu bu olaya pek sicak bakmiyor. Bir veya iki tane Sumo güresçisi gönderecek diye düsünüyoruz." diye konustu.

Kirkpinar etkinliklerini ulusal kanallarda yayinlatmak ve Kirkpinar'a uluslar arasi boyut kazandirmak için, her yil Kirkpinar'a gelmek istediklerini belirten "gay"leri Kirkpinar'a davet ettigini açikladi. Sedefçi, "Kirkpinar etkinliklerini dünyaya duyurmak için "Gayl"erin ve Sumocularin gelmesini istiyorum. Onlari kullanarak yillardir tanitimi yapamadigimiz ata sporumuzun bu sekilde iyi bir reklamini yapmayi hedefliyoruz." dedi.

Sedefçi, sanatçi Fatih Ürek'in önümüzdeki günlerde Edirne'ye gelerek Kirkpinar Er Meydani'nda 645. Kirkpinar Agalik adayligini açiklayacagini söyledi. Fatih Ürek'e Kirkpinar Agaliginin çok yakisacagini belirten Sedefçi, "Fatih Ürek'e bana göre Agalik çok yakisir. Kapimiz herkese açik. Benim için irk, cins, cinsiyet, mezhep önemli degil. Sonuçta herkes insan." dedi.


Haber Tarihi : 20.05.2005
Haber Editörü : Administrator
  «« GERi
Bu haber 1914 kez okundu.

Habere Yorum Yaz
Bu habere yapılmış bir yorum bulunmamaktadır

|   İletişim  |   Sözleşme  |   Yardım  |   Site Haritası  |  

Gabile.com bir tanışma, arkadaşlık ve eğlence servisidir.
Bu siteye üye olan herkes Kullanıcı sözleşmesini okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Her hakkı saklıdır. Copyright ©1999-2008 GaBiLe